De ce a fost retrasă unitatea mobilă de terapie intensivă?

Distribuie articolul

 Simplu. Pentru că nea’ Costică (Fotea – președintele socialist al Consiliului Județean) a dat ordin pe unitate la Spitalul Județean că tot ce e venit de la Guvern, tot ce ne trimite Arafatu’ nu-i bun ! Păi și dacă numărul cazurilor va crește și nu vor mai fi locuri disponibile? Păi, tot nu-i bun, că e de la Guvern plus Arafatu’. Păi ar putea să moară oameni ce puteau avea o șansă la viață cu unitatea aia mobilă! Păi chiar nu înțelegeți? E campanie electorală. Noi lucrăm doar noi cu noi. N-avem treabă cu Guvernul și cu Arafatu’.

Bre, nea Costică și tanti aia de conduce Spitalul Județean, voi chiar n-aveți vreun Dumnezeu pe pământul ăsta?

Ați făcut tot posibilul ca această unitate mobilă sa plece de la Galați. Cum? Prin incompetența ce vă guvernează. Ba că n-aveți personal, ba că vreți ca sănătatea gălățenilor să depindă de cufurelile voastre politice. La toți se poate, că-i la Vaslui, Focșani, Brăila sau Tulcea ca să vorbim doar de vecini, la Spitalul patronat de Costică&gașca socialistă nu merge. Pănă și la spitalele aflate sub autoritatea Primăriei lucrurile merg mai bine.

Cum se va gestiona situația dacă virusul va exploda la Galați? Simplu. Îl bagă Costică în PSD! În ședință!!!

Ei, refuzul de a salva 12 vieți s-ar putea să te coste. Mai scump decât crezi, candidatule!

Ușor, că mi-am mai adus aminte de-o nefăcută. Onor conducere de Spital Județean și onor Nea Costică, la ce mama naibii ați luat computerul acela tomograf dacă se fac abia 3-4 teste pe zi, dar tot cu cel vechi? Hai să vă spun la toată lumea c-ați luat o sculă care e fix pentru cercetare nu pentru uzul de zi cu zi. Bravo! Felicitări! Masa și dansul după 27 septembrie, până atunci vor ști mai toți gălățenii că au un computer tomograf nou, care a costat o grămadă de parale și pe care puteți să-l duceți la Antipa pe post de exponat.

Și mai spuneți că sunteți spital regional? Pe bune? Sunteți pe dracu’! Nu reușiți nici măcar să vă asigurați un minim de personal pe ATI, aveți și normativ pentru asta dar stai, am uitat, voi sunteți in campanie electorală.

 Pfuu, treabă serioasă de prostit alegătorii!


Distribuie articolul

You May Also Like