Incident. Scurgere masivă de gaze la un minimarket de pe strada Brăilei

Distribuie articolul

Pericol de explozie pe strada Brăilei, în zona „Neacșu-Parma”, din #Galați, de la o scurgere de gaze apărută la un magazin alimentar.

Apelul a fost preluat de Jandarmeria Galați, al cărei echipaj patrula în apropiere, care a blocat circulația în zonă, a procedat la evacuarea clienților din supermarket și din perimetrul de pericol, până la sosirea echipelor de intervenție de la Gaze. Poliția a blocat circulația pe strada Brăilei. La fața locului, s-a deplasat și un echipaj de la ISU.

„Astăzi, 9 iulie, în jurul orei 11:35 echipajul de jandarmerie care verifica respectarea măsurilor de distanțare socială și purtare a măștii în spații închise, în timp ce se afla în zona unui supermarket din strada Brăilei, vis a vis de zona Parma, a simțit un miros puternic urmat de un jet de gaz. Imediat, jandarmii au evacuat persoanele aflate în supermarket și magazinele din apropiere și au trecut la blocarea trotuarului și a străzii. Concomitent, jandarmii au apelat numărul unic 112 și au anunțat incidentul.

La fața locului a sosit un echipaj de pompieri și o echipă a Distrigaz care a remediat defecțiunea.

Echipajul de jandarmerie a rămas în zonă pentru a se asigura că nu vor fi incidente ulterioare”, informează Jandarmeria Galați.

 Misiunea forțelor de ordine ale Jandarmeriei și Poliției s-a încheiat după aproximativ o oră, după ce echipele de intervenție de la Gaze au remediat avaria survenită la o conductă de gaz metan.

Circulația a fost reluată.


Distribuie articolul

You May Also Like