Începe reabilitarea rețelei de apă pe străzile Alba Iulia-Nae Leonard

Distribuie articolul

 

 

 

Operatorul regional SC Apă Canal SA continuă seria lucrărilor de reabilitare a infrastructurii de apă potabilă, realizate din profit reinvestit, cu proiectul „Reabilitare rețea apă potabilă Dn 200 mm – Dn 100 mm str. Alba Iulia – Nae Leonard bl. K2A, K2B, K3A, K5A, K7A/ R2, R3, R4, R6, R1, R1A, R1B”, inclusiv branșamentele acestora.

Rețeaua de distribuție apă potabilă ce va fi înlocuită în cadrul acestei investiții este în lungime totală de 1.305m și este pozată în tunel tehnic vizitabil.

Reabilitarea se va realiza prin înlocuirea conductei existente cu țeavă PEHD 100 SDR 17, Pn 10, îmbinarea realizându-se prin electrofuziune.

De asemenea, se vor înlocui branșamentele blocurilor și abonaților casnici, se vor înlocui 55 de vane de pe întreg traseul conductei reabilitate și se vor realiza 5 hidranți subterani.

Valoarea investiției este de aproximativ 525.000 lei.

APA CANAL S.A. Galați continuă astfel modernizarea și reabilitarea infrastructurii de alimentare cu apă potabilă din municipiul Galați, cu impact semnificativ în îmbunătățirea calității și siguranței serviciului.

 


Distribuie articolul

You May Also Like