Aplicația mobilă – AFIR Info, pentru investitorii din agricultură

Distribuie articolul

Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, prin reprezentanții săi, a prezentat zilele trecute, la Prefectura Galați, una dintre noutățile activității de comunicare a agenției naționale, AFIR.
Astfel, fermierii, dar și persoanele interesate să investească în agricultura românească, trebuie să știe că AFIR se află în avangarda digitalizării actului administrativ, iar faptul că o instituție care gestionează fondurile europene atât de necesare dezvoltării mediului rural românesc, oferă o aplicație dedicată pentru comunicarea cu publicul său, arată preocuparea instituției pentru performanță și pentru rezultate, potrivit OJFIR. Premieră pentru instituțiile publice care gestionează fonduri europene, Agenția națională a lansat recent o aplicație mobilă – AFIR Info, care vine ca o continuare a procesului de digitalizare pe care Agenția l-a susținut în ritm alert încă de acum câțiva ani buni.
Despre aplicația mobilă AFIR Info se poate spune că este un instrument de comunicare oficial al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, prin care se transmit în cel mai scurt timp informații oficiale privind fondurile europene nerambursabile pentru agricultură și dezvoltare rurală.
Prin intermediul AFIR Info beneficiarii finanțărilor nerambursabile pot verifica inclusiv statusul proiectului și vor primi notificări de fiecare dată când apare o noutate.
Prin AFIR Info, sunt disponibile:

  • cele mai noi și importante informații despre accesarea fondurilor europene gestionate de către AFIR,
  • cele mai noi anunțuri privind lansarea sesiunilor pentru depunerea cererilor de finanțare, precum și
  • fondurile aferente intervențiilor respective și data limita de depunere.

De asemenea, solicitanții și beneficiarii

  • au acces la statusul cererilor de finanțare și al cererilor de plată depuse la AFIR,
  • au la îndemână Rapoartele de selecție a cererilor de finanțare depuse la AFIR sau firmele care oferă servicii de consultanță și de proiectare,
  • precum și recenzii publice ale acestora.

Totodată, AFIR Info oferă o nouă experiență privind relațiile cu publicul prin modulele de comunicare care sunt gândite ca fiind facile și intuitive. Utilizatorul poate selecta din aplicație județul sau regiunea și pentru a avea acces imediat la datele de contact ale Oficiului județean sau ale Centrului Regional de care aparțin solicitanții sau beneficiarii de innvestiții.


Distribuie articolul

You May Also Like