Încă un șantier în centrul orașului Galați. Încep lucrările la P-uri

Distribuie articolul

Primăria Galați anunță că a fost atribuit contractul pentru modernizarea aleii de la P-uri, în zona cuprinsă între strada Navelor și parcul de la Elice. Lucrările vor începe curând, precizează reprezentanții municipalității.

Potrivit Primăriei, proiectul face parte din planul de modernizare a centrului municipiului Galați. Autoritățile doresc să modifice complet aleile, spațiile verzi, să planteze arbori și să amenajeze fântâni arteziene, paviment cu jeturi de apă și un curs de apă. Din punct de vedere tehnic, aleea urmează să aibă mobilier urban modern, sistem de drenare a apelor pluviale, precum și un sistem de iluminat decorativ și arhitectural. Pentru întreaga lucrare Primăria va plăti peste 2 milioane de euro.

„Oferta câștigătoare a fost cea prezentată de Asocierea Tancrad SRL (lider de asociere), Lemacons SRL, ATU Consulting SRL, cu un preț total de 11.147.797,52 lei fără TVA. Contract de achiziție publică prevede atât modernizarea aleii pietonale cuprinsă între strada Navelor și parcul de la Elice, cât și proiectarea”, a anunțat Biroul de Presă a Primăriei Galați.

Durata de realizare a contractului este de 18 luni calendaristice. În paralel, Primăria a dat startul lucrării de modernizare a zonei cuprinse între Potcoava de Aur și Trei Star.


Distribuie articolul

You May Also Like