Încă două meciuri pentru Oțelul pentru Conference League!

Distribuie articolul

 

 

Mai puțin de o oră până la startul ultimei partide oficiale disputată pe teren propriu de fotbaliștii gălățeni, aceștia urmând să întâlnească de la ora 14,30, Universitatea Cluj, în prima partidă de baraj pentru accederea în cea de-a treia competiție europeană.

Avem contra clujenilor un bilanț favorabil, fie că partidele s-au disputat în campionat (sezonul regular și play-out) sau Cupa României- trei victorii și o remiză.

A fost mai întâi un 1-1 la Galați, apoi, am învins la limită 1-0 la Cluj Napoca. Recent, alte două victorii, pe teren propriu: 2-1 și 1-0.

Pentru partida de astăzi, organizatorii au anunțat intrarea liberă a spectatorilor, dar cu obținerea tichetelor.

Venim după o deplasare la Sibiu unde am jucat finala Cupei României cu echipa din cel de-al doilea eșalon, Corvinul Hunedoara, partidă pe care am pierdut-o după executarea loviturilor de departajare. Un rezultat care doare încă, dar rămânem cu atmosfera superbă lăsată de fanii oțelari la malul Cibinului.

 Partida de astăzi va fi condusă de o brigadă de arbitri cu Marian Barbu din Făgăraș, ajutat la cele două linii de Sebastian Gheorghe din Suceava și Stelian Slabu din Brașov.

 În Camera Var se vor afla Iulian Dima din București și Ovidiu Artene din Vaslui. Rezervă de arbitri a fost delegat Lucian Rusandu din Sfântu Gheorghe iar observator va fi Cristina Babadac din Reșița.

Managerul tehnic al gălățenilor, Dorinel Munteanu a declarat înaintea aceste partide că nu se gândește decât la victoria elevilor săi, pentru că încă nu s-a renunțat la participarea echipei în cupele europene.

 Revenim cu formulele de start ale celor două formații.

Oțelul Galați: Pap- Adăscăliței, Yabre, Cisse, Gomes- Cisotti, Teles, Lameira, Tănasă, Maciel, Rusevic.

Rezerve: Stoian, Bodișteanu, Bordun, Farcaș, Gaitan, Ghiocel, Jardan, Malle, Neagu, A. Rus, Zhelev, Zivulic. Manager tehnic- Dorinel Munteanu.

 

Universitatea Cluj: Gertmonas- Oancea, Masoero, Kelven, Chipciu, Silaghi, Simion, Bic, V.Gheorghe, Rogulic, Nistor.

Rezerve: Gorcea, Anselmo, Chinteș, Doukoure, Mitea, Panoiu, Roger, Suciu, Techereș.

Antrenor principal- Ioan Sabău.


Distribuie articolul

You May Also Like