Cristian Adi Tocilianu- Candidat de succes al Alianței Dreapta Unită (ADU), pentru Consiliul Județean Galati!

Distribuie articolul

 

 

Numele meu este Cristian Adi Tocilianu și am onoarea de a candida pentru un loc în Consiliul Județean Galați din partea Alianței Dreapta Unită.

 Fiind născut și crescut în Municipiul Galați, mă consider cetățean activ implicat în viața comunității noastre. Am 47 de ani și am decis să îmi pun experiența și cunoștințele în slujba dumneavoastră pentru a contribui la dezvoltarea și prosperitatea județului nostru.

Sunt căsătorit, am un copil, ceea ce mă motivează și mai mult să contribui la construirea unui viitor mai bun pentru toate familiile din județul nostru. Familia mea este  principalul meu sprijin și sursa mea de inspirație, de aceea îmi doresc să creez un mediu în care copiii noștri să beneficieze de educație si servicii medicale  de calitate, dar și de oportunități de dezvoltare pe toate planurile.

Sunt absolvent al Facultatii de Metalurgie si Stiinta Materialelor din 2003 si profesez încă din anul 1995 în domeniul constructiilor energetice, acumuland o vastă experiență în domeniu.

Acest lucru mi-a oferit o perspectivă unică asupra problemelor cu care se confruntă județul nostru, dar și soluțiile posibile pentru rezolvarea lor.

În ultimii 22 de ani, am avut privilegiul de a fi antreprenor, conducând o afacere de succes. Această experiență mi-a conferit o înțelegere profundă a mediului de afaceri, a provocărilor întâmpinate de antreprenori și a importanței sprijinului pentru întreprinderile mici și mijlocii. Cred cu tărie că un mediu de afaceri robust este cheia pentru crearea de locuri de muncă și prosperitatea comunității noastre.

Îmi propun să promovez politici care să sprijine creșterea economică și dezvoltarea durabilă a județului nostru.

Voi susține inițiative care încurajează investițiile, inovația și crearea de locuri de muncă bine plătite. Cred într-o administrație transparentă și deschisă, unde fiecare cetățean are posibilitatea să se implice și să contribuie la luarea deciziilor.

Voi încuraja dialogul constant cu comunitatea și voi asigura transparența în toate activitățile Consiliului Județean.

Dragi gălățeni, experiența mea ca inginer și antreprenor, alături de valorile familiale și dorința de a contribui la bunăstarea comunității, mă determină să candidez pentru Consiliul Județean.

Vă asigur că voi lucra cu dedicare și responsabilitate pentru a aduce îmbunătățiri semnificative în județul nostru.

Vă invit să fim împreună parteneri în această călătorie spre un viitor mai bun.

Comandat de Forta Dreptei, Filiala Jud. Galati.
Realizat de SC Tornada Lighting SRL.
Publicat de Express De Dunăre.
Cod de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240063

 


Distribuie articolul

You May Also Like