În timp ce mii de gălățeni îngheață de frig în case, aleșii lor organizează baluri „private” pe bani publici

Distribuie articolul

Ni se încrețește pielea când vorbim de mai marii zilei. Avem un mare hal de aristocrație care oganizează baluri, „decât” că așa a văzut ea pe la televizor.

Prostimea nu este invitată, iar contribuabilii care pun întrebări sunt trimiși să stea în frig pe faleză.
Balul Centenarului a fost organizat duminică seara, cu bani de la Guvern, în holul mare al Universității Dunărea de Jos. Pentru că fundul mare cu cheltuială se ține, organizatorii au pus un termopan la ușa universității. Inestetic, fără aprobare și, probabil, ilegal.

Asta din motive de „securitate”, ca să nu le înghețe prostatele aleșilor cu dosul fin și creierul neted. Un cetățean care a vrut să intre la Balul Centenarului a fost dat afară în timp ce i se spunea „du-te bă pe faleză, aici este un spectacol plătit de Primărie”.

Iar o femeie care le-a adus aminte paznicilor de edili că în oraș mii de gălățeni stau în frig a pățit la fel.

„Vreau să știu ce se întâmplă aici…. Ieși afară, este o petrecere privată….du-te de aici… Hai mă, du-te jos… De ce? De aia…. Domnii de de acolo sunt învățați să acționeze în forță( n.r. paznicii). V-am pus în temă… Mergeți pe faleză, este un spectacol plătit de Primărie, aici se desfășoară o activitate a Primăriei Galați, organizată pe bază de invitație.” (discuție contribuabil/paznic/polițist local)

În concluzie, fundul fin cu cheltuială se ține: excrescențele din fruntea orașului au pus pază la ușă, astfel încât la ceremonia de umplere a mațului gros să nu participe toți proștii din oraș, nici măcar ăia din spatele garajului care-i votează de decenii încoace.

Nu știm dacă la marele bal de centenar s-a vorbit despre Eugen Teodorooooovici care în urmă cu câteva luni i-a pomenit pe șefii trepădușilor adunați în holul universității

„Din păcare, sunt câțiva dintre românașii noștri care, în țară și pe la Bruxelles, încearcă să stopeze acest mare proiect…. Sunt unii care au interese locale acolo, de ce credeți că acest pod nu s-a făcut de peste 20 de ani? Sunt unii care au interese acolo, ba că trec cu Dunărea, ba cu un bac. Și atât meschine sunt interesele acestor oameni, politicieni din păcate, din zona respectivă care au aceste interese…. Să vadă cine, ce, cum pe la Bruxelles, cine pune bețe în roate să nu semneze Comisia Europeană.” (Eugen Teodorovici, ministrul de Finanțe în Guvernul PSD)

Auzi, bre, aristocratule de la bal, spital, autostradă, plajă și respect, când o să avem?

VEZI VIDEO AICI

 


Distribuie articolul

You May Also Like