În anonimat, înscrierile la croazierele gratuite pe Dunăre s-au încheiat

Distribuie articolul

Fără ca organizatorii să mai anunțe în acest an și adresa unde se pot face înscrierile pentru croazierele gratuite, acestea figurează deja ca fiind încheiate. Pentru a spori confuzia, ora anunțată în presă a fost diferită de cea de pe site.

Și în acest an, municipalitatea plătește o sumă consistentă pentru organizarea a opt mini-croaziere pe Dunăre. Dacă anul trecut s-a știut din timp unde se pot face înscrieri pentru plimbările gratuite, de această dată nu s-a mai specificat adresa și în anunțurile publicitare din presă.

”Dacă la Summer Parade participarea este deja un „must have”, pentru croazierele pe Dunăre nu uitaţi să vă înscrieţi pe site-ul evenimentului, începând de astăzi, de la ora 15,00”, anunța ieri cotidianul Viața Liberă.

Pe care pagină a evenimentului, organizatorul Galtour Dunărea a omis să anunțe în toate cele trei advertoriale publicate în ultimele trei zile.

Cei care au intrat totuși, la ora 15, pe pagina evenimentului au avut parte de o surpriză: înscrierile erau începute cu o oră mai devreme.

”Pentru buna desfășurare a minicroazierelor este necesar să se respecte următoarele reguli: Rezervarea locurilor se va face online la adresa web: croaziere.galationline.ro incepând cu data de 26.06.2019 ora 14.00”.

Nicio surpriză, locurile erau deja ocupate.

300.000 de lei este suma pusă la bătaie de Primăria Galați, în acest an, pentru Zilele Dunării, eveniment în cadrul căruia se desfășurau și croazierele gratuite. Ce vom primi de banii aceștia cei care nu au avut stofă de ghicitori, să știe când să se înscrie: o paradă a carelor alegorice, ce va porni la ora 19,00, din zona hotelului „Centrum” (fost „Galaţi”), spre Grădina Publică, unde va avea loc „Talent Battle”.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns