Dacă Viorica Dăncilă va fi liderul organizației de femei, Dan Nica ar putea fi propus la conducerea organizației de tineret

Distribuie articolul

Întortocheate sunt ițele în PSD, „încă” cel mai partid al României. După ce au luat-o rău pe cocoașă la alegeri, social democrații au început să se caute de cuțite, unghiere, în general lucruri ascuțite. Au niște răfuieli personale, iar unii ar putea rămâne fără pozițiile și influența deținute în partid.

Baronii PSD s-au adunat aseară la București ca să stabilească ce fac cu Dăncilă și gașca din jurul ei. Surse citate de presa națională susțin că președintele PSD a fost convins să demisioneze, iar demisia va fi anunțată în cadrul ședinței de astăzi a partidului. Aceleași surse ne anunță că lui Dăncilă i se va propune preluarea șefiei organizației de femei și/sau a filialei Teleorman.

Asta-i mișto. Cel mai tare lider de pe planeta pesedistă ar putea ajunge în fruntea organizației de femei. Bineînțeles, doar dacă acceptă. Pe noi, însă, ne macină altă curiozitate: ce se va întâmpla cu baronii, grofii și ceilalți prinți PSD care stăpânesc județele și care au pierdut alegerile cu brio? Cu Dan Nica, de exemplu, ce se va întâmpla? În județul Galați, candidatul PSD a pierdut alegerile prezidențiale pentru prima dată în istorie și ne închipuim că șeful organizației nu merită o coroniță. Poate Nica va fi eliberat din poziție și va fi trimis să redreseze organizația TSD din Bruxelles!

Oricum, este treaba lor ce borș fac în bucătăria PSD. Totuși, nu puteam să trecem peste zicerile unui fost pesedist, exclus pentru că a măcănit împotriva lui Dragnea și Dăncilă.

„Dumnezeule! Era clar că nu are nicio șansă. Cu excepția lui Dăncilă, a lui Fifor, Orlando și altor câțiva exaltați din motive pe care probabil doar medicina le poate descâlci, în rest, pe oricine întreg la minte căruia i-ai fi spus Dăncilă Președinte, îl pufnea râsul! Efectiv! Și atunci, cum să le ceri, «Dumnezeule!», să facă campanie?! De la început ținta mare a fost să intre în turul 2. Ați înnebunit?! Asta e țină?! Ei bine, astea sunt rezultatele!”, a spus Mihai Tudose, potrivit ziariștilor de la Obiectiv Vocea Brăilei.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns