Ham ajuns polițist! Poliția Locală Galați va avea brigadă canină

Distribuie articolul

Polițiștii locali gălățeni vor avea colegi în patru labe. Nu vor fi angajați niște bețivi ci câțiva câini care vor compune brigada canină. Anunțul a fost făcut de Petrică Hahui, șeful Poliției Locale. El a precizat că instituția va cumpăra cinci animale care vor însoți patrulele de Intervenție Rapidă.

„Poliția Locală Galați intenționează ca în cel mai scurt timp, pentru patrulare pe timp de zi și pe timp de noapte, cu un program permanent, să înființeze grupa canină. Vom achiziționa, conform procedurilor legale, un număr de cinci câini, animale care vor însoți patrulele din cadrul Serviciului de Intervenție Rapidă”, a declarat Petrică Hahui, director general Poliția Locală Galați.

Vestea bună este că, pentru grupa canină, Poliția Locală Galați nu va face cheltuieli suplimentare de personal. Polițiștii locali care vor avea în dotare aceste animale vor fi redistribuiți de la alte servicii din cadrul instituției. Totuși, pe lista de cheltuieli apar și alte lucruri. 22.000 de lei pentru construirea unui padoc, 12.000 de lei pentru achiziționarea câinilor, 15.000 de lei pentru cursul perfecționare cinci polițiști locali, 70.000 de lei pentru hrana animalelor pe un an și 200.000 de lei pentru materiale de întreținere și echipament personal și canin. Toate sumele vor fi supuse aprobării în viitoarea ședință de Consiliu Local. Dacă totul merge conform planului, Poliția Locală Galați va fi a doua instituție de acest tip din țară care are patrulă canină.


Distribuie articolul

You May Also Like

One thought on “Ham ajuns polițist! Poliția Locală Galați va avea brigadă canină

  1. 1992 – LEGIUNEA STRAINA;
    1993 – ACADEMIA …. ROMANA:
    1994 – 1996 – LEGIUNEA FRANCEZA:
    1997 – 2003: 18 MORTI!
    2007 – 2014: 114 MORTI ANGOLA!

Comments are closed.