Guvernanții îi iau la mișto pe români: ambuteiajele de pe șosele sunt dovada bunăstării generale

Distribuie articolul

„Economia a crescut într-un ritm mai mare decât putem dezvolta drumurile.” Așa a glăsuit Liviu Dragnea în fața unui ziarist care punea întrebări despre infrastructura națională și promisiunile electorale ale partidului de guvernământ. Cică economia duduie și de aceea face un român opt ore cu mașina de la București la Reșița. Miștocăreala s-a întâmplat la începutul lunii martie în județul Caraș Severin, a făcut înconjorul țării și nu am fi revenit asupra ei dacă nu se întâmpla din nou, chiar înainte de Paște. De data asta economia a duduit în capul și pe gura ministrului Transporturilor.

Razvan Cuc și-a imitat șeful de partid și i-a spus unui ziarist că ambuteiajele de pe șosele din perioada minivacanței de Paște sunt dovada faptului că românii o duc bine, își permit concedii.

„Asta înseamnă că bunăstarea românilor a crescut, asta înseamnă că sunt mai mulți bani, înseamnă că oamenii pleacă în concediu, deci un lucru pozitiv”, spune ministrul Răzvan Cuc.

După ce declarația video a fost postată pe Facebook, ministrul Cuc și guvernanții și-au luat porția meritată de lături.

„Păi și lumea înainte nu rămânea blocată în trafic? Astea sunt povești pentru pesediști.”

„De groază.”

„Nu face haz de necaz. Face mișto de alegători. Cine i-o mai vota. Ăia hoți, ăștia hoți…, rasa lor la toți…”

„Un răspuns din partea unui JEG.”

„Ordinari cu mult tupeu jegos.”

Noi nu o să-l înjurăm pe ministrul Cuc pentru că spune doar cât îl duce capul. În schimb, vă invităm să mergeți la vot și dacă asemenea personaje vă reprezintă, să le mai votați. Dacă nu, nu!


Distribuie articolul

You May Also Like