UPDATE: Grevă în depourile CFR. Sute de salariați au oprit activitățile

Distribuie articolul

UPDATE/Mai multe trenuri Regio din regionala Galați au fost anulate din cauza grevei. Este vorba despre garniturile care asigură legăturile Brăila-Galați, Făurei-Galați și Mărășești-Galați, ultimul tur-retur. De asemenea, joi, 16 ianuarie, nu circulă trenurile Tecuci-Mărășești, Buzău-Mărășești și Comănești-Mărășești, toate tur-retur.

—–

Este grevă la o societate care are activități pe calea ferată. Este vorba despre o companie desprinsă din CFR care face reparații la locomotive și vagoane. Societatea are sediul la Brașov și puncte de lucru în toate regionalele din țară.

Joi dimineață, toți cei 1300 de salariați, inclusiv de la Galați, au intrat în grevă fiind nemulțumiți de salarii. Oamenii spun că veniturile lor ar putea să scadă sau chiar ar putea să dispară, în condițiile în care se vorbește despre reorganizarea activităților de la calea ferată prin comasarea unor firme.

Protestul de joi nu a afectat circulația trenurilor. Totuși, sindicaliștii atrag atenția că o grevă pe termen lung a angajaților din depouri va duce la blocarea activităților pe calea ferată.


Distribuie articolul

You May Also Like