George Stângă, PNL: Mi-am îndeplinit promisiunea făcută în fața celor 150.000 de gălățeni care vor beneficia de proiectul Permis de Tecuci

Distribuie articolul

Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto va avea încă un sediu în județul Galați. Asta în urma unei decizii a ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela. Demnitarul a anunțat că serviciile publice pentru permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor vor organiza 26 de puncte de lucru secundare şi în alte localităţi, pe lângă cele existente în municipiile reşedinţă de judeţ.

În județul Galați, noul punct de lucru al Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto va fi la Tecuci. Acesta se va deschide marți, 22 septembrie.

„Mi-am îndeplinit promisiunea făcută în fața celor 150.000 de gălățeni care vor beneficia de proiectul Permis de Tecuci, pe care l-am inițiat acum doi ani! Cred ca este o reușită, cu atât mai mult cu cât proiectul Permis de Tecuci prinde contur nu doar la nivelul județului Galați, ci a fost adoptat la nivel național și astfel 26 de localități din România vor avea sedii secundare pentru înmatriculare vehicule”, a scris Geroge Stângă pe Facebook.

Conform declarației Ministrului de Interne, Marcel Vela, a fost semnat ordinul ministrului afacerilor interne nr. 139 din 16/09/20, privind unele măsuri organizatorice în domeniul înmatriculării vehiculelor.

Măsurile au ca scop simplificarea accesului cetățenilor la serviciile publice de înmatriculare a vehiculelor și deschiderea a 26 de sedii secundare, pe lângă sediile principale din municipiile reședință de județ.

În Tecuci, se va organiza un sediu secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. Astfel, aproximativ 150 mii de oameni din Tecuci și din 22 de localități din vecinătate vor putea să economisească timp și să scape de cheltuielile suplimentare, aferente drumurilor făcute din localitatea de domiciliu în municipiul Galați. Cetățenii vor putea alege între sediul aflat în municipiul reședință de județ sau sediul secundar. Se vor desfășura activități de preluare a documentelor necesare operațiunii de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare.

Cetățenii vor putea beneficia de aceste servicii în zilele de marți și joi.


Distribuie articolul

You May Also Like