Garda de Mediu Galați a rămas fără bătăuș!

Distribuie articolul

 

 

Comisarul şef Sorin Dănăila a fost demis, în urmă cu câteva zile de către conducerea centrală a instituției.

Trei luni și-un pic a stat Sorin Dănăilă în această funcție, perioadă în care s-a remarcat doar prin altoiala cu adjunctul său Petru Tudorache, finalizată cumva la spital.

Se pare că acesta a fost în ultima perioadă ultra-stresat de controalele comandate de Executiv pe la stațiile GPL după dezastrul de la Crevedia, ori poate cei ce i-au succedat comisarului șef de la nivel central, după demisia gălăteanului Aurelian Păduraru, n-au fost chiar încântați de prestația sa.

 

Bineînțeles, cei de la PNL, mai ales liderul Georgică, cel ce ne-a dat pe seen de mai multă vreme, habar n-au de această înlocuire.

Nu ne miră, și cred că nu miră pe nimeni, poziția luată din ce în ce mai des de liderul liberalilor gălățeni, care în afară de a se poziționa ca maimuța la poză prin biroul ministrului Veștea, nu seamănă prea multă expertiză politică în jurul său.

Nu demult, tot aici scriam despre pasiunile liberalului Georgică pentru diverse personaje. Unul dintre ele, era chiar Sorin Dănăilă.

Acum, se pare că liderul liberal are o pasiune nouă. Dar despre asta, altădată…

Interimatul la conducerea Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Galaţi este asigurat de către  „highlander” Liliana Cornea, până când Georgică își va monta noua pupilă.


Distribuie articolul

You May Also Like