Garajele și chioșcurile din 13 cartiere vor fi demolate. Afla AICI zonele vizate de Primăria Galați

Distribuie articolul

Consilierii locali au aprobat miercuri mai multe proiecte care vizează efectuarea de lucrări în duferite zone ale orașului Galați. Este vorba despre lucrări de modernizare care presupun, printre altele, demolarea garajelor și a chioșcurilor. În total este vorba despre 13 cartiere în care se vor desfășura lucrări pe parcursul anului.

Primarul Ionuț Pucheanu a anunțat ce lucrări vor fi făcute pe parcursul anului.

„Noile proiecte includ pentru prima dată lucrări de anvergură în nu mai puțin de 13 cartiere ale orașului. Vorbim de amenajarea și realizarea de noi locuri de parcare, demolarea vechilor garaje și chioșcuri, refacerea trotuarelor și străzilor, realizarea de sensuri unice, lucrări de întreținere a spațiilor verzi și realizarea racordurilor electrice pentru stațiile de încărcare ale mașinilor electrice și hibrid”, a declarat Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați.

Investiția totală depășește suma de 120 de milioane de lei, iar lucrările au fost scoase la licitație. Vor fi făcute operațiuni de reparații sistem rutier și regenerare urbană în cartierele Micro 38, 39A, 39B, 39C, Micro 19, Micro 20, Micro 21, Mazepa I, Mazepa II, Țiglina I, Aurel Vlaicu I, II și Siderurgiștilor.


Distribuie articolul

You May Also Like