Gălățenii vor să le cunoască pe mătușile lui Dan Nica și Florin Pîslaru

Distribuie articolul

Presedintele condamnat al PSD, Liviu Dragnea, a slobozit niște informații interesante. Între procesele pe care le plimbă de ani buni, liderul partidului de guvernământ a avut timp să remarce că românii o duc din ce în ce mai bine. Sursa bunăstării generalizate este lesne de ghicit, dar surprinde flitul/exemplul oferit de președintele PSD: mătușile lui Codrin Ștefănescu.

A spus Liviu Dragnea că dovada supremă a bunăstării românilor este faptul că mătușile lui Codrin  Ştefănescu își permit o masă cu suc și cafea la restaurant.

„Vorbeam cu Codrin Ştefănescu aseară, când ne întorceam de la Giurgiu, şi spunea că are nişte mătuşi, doamne foarte educate, pregătite, foarte finuţe şi rasate care ani de zile nu ieşeau la restaurant şi de câteva luni de zile merg frecvent la restaurant împreună. Mănâncă ce mănâncă, beau un suc, beau o cafea. Şi au spus: «Acum începem să ne permitem, nu ne mai este frică de ziua de mâine, nu mai eşti obligată să alegi între medicamente şi mâncare, între mâncare şi facturi»”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit Digi24.

Liviu Dragnea nu a spus nimic despre mama lui Marian Oprișan, nici despre inflație sau supraimpozitarea oamenilor de afaceri, dar a remarcat faptul că a crescut numărul românilor care pleacă în vacanță, în străinătate. Păi normal că pleacă în Grecia, Turcia și Bulgaria, este mai ieftin decât în România. În plus, în străinătate nu dau nas în nas cu mârlanii din noua generație de policieni și cu odraslele pline de tupeu ale bugetarilor de lux.

Din păcate, Codrin Ștefănescu nu are prea multe mătuși. Celelalte stau acasă, nu merg la restaurant pentru că s-au scumpit utilitățile, medicamentele, cartofii și carnea. Din păcate, nu știm ce se întâmplă cu mătușicile politicienilor gălățeni. La ce averi au agonisit nepoțeii Dănuț (Nica) și Florinuț (Pîslaru), este greu de crezut că mătușile nu-și permit măcar meniul zilei la un local de tipul plimbă tava. Pentru că și gălățenii o duc din ce în ce mai bine, nu-i așa?


Distribuie articolul

You May Also Like