Gălățenii aleargă pentru Rareș, un copil ce suferă de boli grave

Distribuie articolul

Rareș Pârvulescu este un băiețel de numai cinci anișori care suferă de epilepsie și tetrapareză spastică.

Atât el cât și părinții, duc o luptă dură cu aceste boli. Din păcate, Rareș se află în imposibilitatea de a se bucura de frumusețea copilăriei.

El are nevoie de numeroase tratamente și ședințe de recuperare

Părinții au făcut multe sacrificii pentru băiețelul lor, dar fiind o familie de rând, resursele financiare sunt limitate, iar costurile enorme. Recuperarea este înceată, anevoioasă, dar cu ajurorul oamenilor inimoși, Rareș va putea deveni un copil cu o viață normală.

Vă invit cu mare drag la un alt eveniment sportiv cu scop caritabil ce are ca scop promovarea sportului în aer liber, implementarea unui stil de viață sănătos, precum și strângerea de fonduri pentru a-l putea ajuta pe Rareș Pârvulescu.

Vom alerga în limita a zece ture de Grădina Publică, fiecare dintre dumneavoastră având posibilitatea de a alergă atât cât dorește, în funcție de pregătirea fizică.

Vom avea și un punct de revitalizare cu apă, fructe, batoane proteice și glucoză. Încălzirea de dinaintea cursei va fi asigurată, pe fond muzical, de un personal trainer ce va fi stabilit pe parcurs.

Vom face poze tuturor participanților la acest eveniment. Donațiile se vor face la fața locului, într-o urnă special amenajată.La final, toți participanții vor primi diplome de participare, ca o mică recunoștință pentru imensul ajutor adus acestui băiețel,” declară organizatorul evenimentului, Cristian Onofrei (contact Tel. 0742144889).

Astfel, gălățenii inimoși sunt așteptați duminică, 17 septembrie, în Grădina Publică, unde vor putea îmbina sportul cu o faptă bună.


Distribuie articolul

You May Also Like