Gălățenii aleargă din inimă pentru Artiom Bujeniță!

Distribuie articolul

Artiom Bujeniță este un băiețel de numai 4 anișori care, din păcate, a fost diagnosticat cu surditate neurosensorială bilaterală formă severă, profundă.

La vârsta de 3 anișori au început adevăratele probleme.

Artiom nu reacționa atunci când era strigat și tot întârzia să înceapă să vorbească. Medicii au fost cam relaxați, din păcate, lăsând totul pe seama faptului că băieții, de regulă, încep să vorbească mai târziu.

În final, după investigații mai amănunțite, i-a fost dat acest cumplit diagnostic. Artiom are nevoie de un implant cohlear care este evaluat undeva la 25 000 de euro, o sumă colosală pentru părinții băiețelului.

„O parte din bani s-au strâns din diferite donații, dar încă mai e mult de strâns… Îi rog pe gălățenii inimoși  și îi invit, totodat,ă ca împreună să facem încă o faptă bună ajutând acest băiețel să meargă la operația de care are atâta nevoie.

El este programat la operație la sfârșitul lunii octombrie. Timpul este destul de limitat, dar împreună putem ajuta că Artiom să devină un băiețel care să se poată bucura de viață, de copilărie”, spune organizatorul evenimentului, Cristian Onofrei,

Evenimentul sportiv-caritabil  va avea loc în Grădina Publică, duminică, 22 octombrie, începând cu ora 09:00.

„Vom alerga în limita a 10 ture de Grădina Publică, fiecare dintre dumneavoastră având posibilitatea de a alerga atât cât poate în funcție de pregătirea fizică. Vom avea un punct de revitalizare cu apă, fructe și batoane energizante.

Încălzirea de dinaintea alergării va fi asigurată de un personal trainer profesionist ce va fi prezentat în următoarea perioadă. La final vom înmâna diplome tuturor participanților la eveniment.

Va așteptăm cu drag să-i oferim o speranță acestui minunat băiețel”, – Cristian Onofrei (tel. 0742144889), organizatorul evenimentelor de acest gen.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns