„21 ani de Inimă de Copil cu peste 15.000 de copii și părinți susținuți prin programele noastre, peste 1.700 de voluntari și persoane din comunitate implicate și mai mult de 4,5 milioane de euro investiți.
Din 1996 investim în dezinstituționalizare, prevenirea abandonului familial și școlar, recuperare, încurajarea și susținerea educației, a copiilor ce vin din medii sărace dar și a copiilor sau tinerilor cu dizabilități. Am lucrat întotdeauna având ca repere respectarea drepturilor copiilor și ruperea cercului sărăciei și al marginalizării.
Dedicarea, responsabilitatea și profesinalismul investite în acești ani, ne permit astăzi să vorbim despre copii mai fericiți, cu o calitate a vieții mult mai bună, care și-au împlinit visurile sau care acum își construiesc viitorul.
Am făcut tot ce am putut pentru ca fiecare copil să aibă o casă și o familie și ne-am dorit cu ardoare să construim punți între oameni. Am lucrat cu pasiune și profesionalism. Am încurajat responsabilitatea și am mângâiat cu iubire pentru a vindeca uneori răni foarte adânci.
Pentru toți acești ani, și pentru realizările anului 2017, le mulțumim tuturor donatorilor, sponsorilor, voluntarilor și colaboratorilor care au avut încredere în noi, au donat, au investit și ne-au sprijinit.
Mulțumim personalului dedicat și profesionist al organizației și fondatorilor care au vegheat atâția ani ca misiunea noastră să fie îndeplinită.
Mulțumim presei care prin mediatizarea activităților noastre a pus umărul alături de noi și a schimbat mentalități.
Schimbările pe care le așteptăm de la societate trebuie să fie în primul rând în noi! Așa privim anii ce vin, când vom continua să construim punți între oameni, între cei ce au nevoie de ajutor și cei ce pot darui o parte din timpul, sufletul, cunoștintele și banii lor, pentru a construi bine.
Despre Fundația Inimă de Copil
Fundația Inimă de Copil este o organizație neguvernamentală înființată în 1996 de un grup de voluntari. Misiunea noastră este aceea de a ajuta și a da speranță copiilor și tinerilor în dificultate, familiilor lor, prin creșterea calității vieții lor și susținând integrarea lor în societate.
Proiectele noastre au ca beneficiari 350 de copii și familii, din peste 25 de localitati din județ, cu un focus special la nivelul județului Galați pentru serviciile sociale desfășurate în municipiul Galați, Comuna Pechea, orașul Tecuci, unul dintre serviciile desfășurate având însă și beneficiari din județele Tulcea, Brăila și Vaslui.
Din anul 1996 și până astăzi, peste 15.000 de copii și părinți au fost susținuți prin programele noastre și peste 1.700 de voluntari și persoane din comunitate au implicați”.