Fugărit de poliție și conducere fără permis

Distribuie articolul

Pe 20 aprilie, în jurul orei 23,30, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rădești au efectuat semnul regulamentar de oprire pentru un control în trafic, unui șofer care se deplasa pe raza satului Fundeanu.

Atunci când oamenii legii au făcut semnele de oprire, conducătorul auto a continuat să meargă cu viteză și a avariat un gard al unei proprietăți. El și-a abandonat mașina și a fugit până când a ajuns în dreptul unei curți, după care a sărit gardul. În câteva minute, o femeie a ieșit de acolo și a declarat că ea a condus vehiculul.

După mai multe verificări, a fost aflat că bărbatul care nu a oprit când i s-a semnalat are 34 de ani și locuiește împreună cu soția sa de 31 de ani la imobilul căruia a sărit gardul. Totodată, el avea permisul de conducere suspendat și a refuzat stabilirea alcoolemiei.

Prin urmare, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și instigare la mărturie mincinoasă.

Acum două zile, după alte chemări în instanță, Judecătoria Târgu Bujor a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor și a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.


Distribuie articolul

You May Also Like