FOTO/ Flash mob și întreceri sportive la Grădinița nr.7 din Galați. Zeci de copii au sărbătorit Ziua Europeană a Sportului Școlar

Distribuie articolul

Peste 200 de copii de grădiniță din Galați au participat la un flash mob și la întreceri sportive cu ocazia Zilei Europene a Sportului Școlar.

Evenimentul a fost organizat vineri, 28 septembrie, la Grădinița cu program prelungit nr 7. Grădinița gălățeană are patru unități (Grădinița nr. 7, Grădinița nr. 45, Grădinița nr. 32 și Grădinița nr. 26) și la fiecare au fost manifestări dedicate Zilei Europene a Sportului Școlar.

Începând de la ora 10.30, copiii s-au înscris la activități sportiv-recreative și au participat la un flash mob dedicat evenimentului.
Potrivit organizatorilor, Ziua Europeană a Sportului Școlar (European School Sport Day) este dedicată distracției, jocului și promovării activității fizice și a sănătății în rândul școlarilor și preșcolarilor.

Sunt promovate toate activitățile fizice care au ca scop încurajarea copiilor să fie activi timp de cel puțin 120 de minute pe zi și să alerge/să parcurgă distanța anului în metri (2.018 metri în anul 2018).

Distribuie articolul

You May Also Like