Forța Dreptei și USR îl vor „out” pe ministrul Educației, Sorin Câmpeanu

Distribuie articolul

După ce a reușit să bulibășească cu totul sistemul de învățământ, intrând parcă într-o competiție cu ceea ce cândva a „reușit” sinistra socialistă Ecaterina Andronescu, numită de unii pe bună dreptate Abramburica, actualul ministru al Educației Naționale se confruntă cu o contestare masivă, atât în plan profesional cât și politic.

Să începem a reaminti sistematic „opera” secundului pedagog al nației, pentru că, nu-i așa, lider de piață pare a fi chiar președintele Iohannis. După ce a trecut încă de la începutul anului la modificări succesive, unele chiar cu puțin timp înainte de organizarea unor examene importante iritând deopotrivă elevi, părinți și profesori, a dorit probabil să intre în istorie cu câteva schimbări radicale, altele decât eram obișnuiți.

Sigur, nu tot ce era înainte de investirea în funcție a ministrului Câmpeanu era ok, insă impresia generală este că s-a reușit doar a se cârpi pe ici, pe acolo. Pe lângă jignirile aduse celor ce prestează în învățământ, cum că ar reprezenta grupuri de interese, a urmat apoi o lipsă acută de comunicare cu reprezentanții elevilor, sfidându-i cam de la ultimul etaj al Hotelului Intercontinental din București.

Zilele trecute, cunoscuta jurnalistă de investigații, Emilia Șercan l-a acuzat chiar de plagiat, o chestie de-acum „la modă” atât la PSD cât și la PNL. Însuși premierul-general Nicolae Ciucă pare să fi fost certat cu disciplina militară prin ancorarea la furtișaguri intelectuale. Dar, ăștia sunt politicienii, asta-i marfa, defilăm…pe loc repaus! Revenind la ministrul Câmpeanu, cireașa pe tort pare a fi pusă de parlamentarii Forței Dreptei și ai USR care, împreună au depus o moțiune simplă ce-l vizează pe Câmpeanu.

Aroganță, neprofesionalism, comportament jignitor și altele… ce pot fi urmărite în înregistrarea video de mai jos…


Distribuie articolul

You May Also Like