Fondul Național de Garantare a creditelor pentru IMM-uri va avea filială la Galați care va servi drept centru regional

Distribuie articolul

Galațiul va fi centru regional al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.
Directorul instituției a anunțat că va deschide în oraș un birou care va fi folosit și pentru județele învecinate. Directorul general al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Dumitru Nancă, a făcut anunțul chiar la Galați.
Noul birou va fi deschis în cel mult o lună, a spus acesta, care a explicat că măsura îi va ajuta pe întreprinzătorii din zonă să facă mai puține drumuri la București și să aibă o legătură mai eficientă cu reprezentanții fondului și ai băncilor.
Concret, solicitările și dosarele pentru garantarea creditelor nu vor mai fi analizate la București, ci chiar la Galați. De asemenea, implementarea programelor derulate de Fondul Național de Garantare se va face direct la nivel local și regional, sub coordonarea specialiștilor filialei.
La întâlnirea care a avut loc la sediul Consiliului județean Galați, au mai participat președintele Consiliului Național al IMM-urilor din România, Florin Jianu, și președintele Federaţiei Patronale a IMM-urilor din Regiunea 2 Sud-Est, Marian Filimon.

Distribuie articolul

You May Also Like