Flota Transurb se mărește. 6 autobuze hibrid au ajuns la Galați

Distribuie articolul

6 autobuze hibrid au ajuns la Galați. Este vorba despre o nouă livrare din cadrul contractului semnat de Primărie cu un producător polonez. În total, 20 de autobuze noi vor fi livrate municipalității gălățene.


Noile autobuze vor intra în circulație peste aproximativ două săptămâni, după procedurile de înmatriculare.


Autovehiculele se adaugă celor două care care au intrat deja în circulație (pe traseul 105). Autoritățile estimează că până la sfârșitul lunii aprilie polonezii vor livra întregul lot.


„Noile autobuze model Urbino 12 Hibrid au 12 metri lungime, sunt prevăzute cu trei uși, au o capacitate de transport de minim 90 călători, scaune confortabile, podeaua coborâtă, rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități, spațiu rezervat pentru aceste persoane, prevăzut cu centură de siguranță, instalații de aer condiționat și încălzire, camere video, sistem GPS, echipamente audio-video pentru informarea călătorilor, instalații pentru echipamentele de e-ticketing. Autobuzele sunt prevăzute cu motor diesel Euro VI cu un consum redus de combustibil, iar pentru alimentarea motorului electric se utilizează un sistem de stocare a energiei electrice, tehnologie ce va permite încărcarea acumulatorilor în timpul mersului”, anunță Biroul de Presă al Primăriei Galați.


Autobuzele au o garanție de trei ani. Valoarea contractului este de 33.600.000 lei fără TVA, furnizor fiind Solaris Bus&Coach SRL.

Foto: administrație.ro


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns