26 de directori și directori adjuncți noi în unitățile de învățământ

Distribuie articolul

În ședința Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Galați de astăzi au fost validate rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, sesiunea iunie-octombrie.

La nivelul județului Galați au fost vacante 38 de funcții de director și 18 funcții de director adjunct, pentru ocuparea acestora fiind depuse 62 de dosare dintre care două nu au fost validate. La proba scrisă s-au prezentat 53 de candidați iar 7 au absentat. 34 dintre cei prezenți au obținut note mai mari sau egale cu 7,00 și au fost admiși pentru etapa următoare, proba de interviu. În vederea susținerii acestuia s-au depus opțiuni pentru 33 de unități de învățământ.

După această a doua etapă, au fost declarați „reușiți” 26 de candidați. Prin urmare, după această sesiune, 16 funcții de director și 10 de director adjunct vor fi ocupate pentru o perioadă de patru ani începând cu ziua de mâine. Au rămas vacante 22 de funcții de director și 8 de director adjunct care vor fi ocupate prin detașare. Următorul concurs va fi organizat cel târziu la finalul verii anului viitor (31.08.2023).


Distribuie articolul

You May Also Like