Florăresele nu dau doi bani pe dezvoltarea economică locală

Distribuie articolul

În vreme ce vecinii noștri atrag investiții de milioane de euro, Primăria Galați nu reușește să tenteze nici măcar micii comercianți locali. O licitație de atribuire a opt spații destinate vânzătorilor de flori și unul pentru presă-carte a eșuat pentru că nu s-au prezentat suficienți amatori.
Pe data de 20 aprilie trebuia organizată licitația pentru nouă spații comerciale stradale, cu suprafețe cuprinse între 2,5 mp și 5 mp fiecare.

”Primăria Municipiului Galați anunță reluarea ședinței de licitație publică din data de 20.04.2018, având în vedere faptul că nu a fost îndeplinită una din condiții: numărul minim de participanți pentru fiecare plasament sau participanții au depus documentația incompletă”, se arată pe pagina de internet a instituției publice locale.

O nouă licitație a fost programată pentru data de 4 mai, prețul unui caiet de sarcini fiind de 30 de lei. Data limită de depunere a ofertelor este 3 mai, ora 14.
În timp ce municipalitatea gălățeană se chinuie să găsească amatori de afaceri măcar în rândul florăreselor, vecinii noștri se dezvoltă, pentru a nu mai vorbi de marii poli economici. Astfel, la Brăila compania Liting Universal Grup a preluat vechiul Mall Promenada și dezvoltă aici din acest an o fabrică de corpuri de iluminat ce va avea 600 de angajați iar la Vaslui grupul Morandi investește 6 milioane de euro în dezvoltarea producției și procesării cărnii de pui, cu intenția de a exporta o parte din produse.

 


Distribuie articolul

You May Also Like