Filme cu proști la Brăila: un individ a vrut să facă un jaf și a aruncat în aer un bancomat cu ajutorul unei butelii

Distribuie articolul

Jaf de cascadorii râsului, în localitatea Viziru din județul Brăila: noaptea trecută, un bărbat a încercat să arunce în aer un bancomat cu ajutorul unei butelii. A reușit să distrugă aparatul, dar nu a putut fura nici un ban. Individul a ajuns vedetă pentru că scena a fost filmată de camera de supraveghere a băncii și în prezent este căutat de polițiști.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camera de supraveghere a băncii care deține bancomatul. În imagini apare un bărbat care coboară dintr-o mașină având o butelie, o aruncă în aer, apoi încearcă timp de câteva minute să găsească banii cu ajutorul unei lanterne. Hoțul renunță și dispare, dar acum este căutat de polițiști.

„La ora 4.12 am fost sesizați de un operator al unei bănci din localitatea Viziru cu privire la o tentativă de furt dintr-un bancomat. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au confirmat informația și au început o anchetă. Bancomatul a fost distrus în urma exploziei. A fost formată o echipă mixtă la nivelul Inspectoratului de Poliție care face cercetări”, au anunțat reprezentanții IPJ Brăila.

Polițiștii au început cercetările și au întocmit un grup de suspecți, încercând să afle dacă individul înarmat cu butelie a avut complici. În acest caz s-a deschis dosar penal pentru distrugere și tentativă de furt.


Distribuie articolul

You May Also Like