Filimonul reia șușele de altădată…

Distribuie articolul

Nu s-a finalizat chiar total cu pandemia că unii, cu mari pretenții de a avea „scaun la cap” abia au așteptat momentul pentru a mai pune de-o bețivăneală organizată.

Mare molfăitor de eugenii, președinte al IMM-urilor gălățene, fost mare turnător dovedit de scriptele fostei securități comuniste, guraliv până peste poate, Marian Filimon, poate ultima relicvă comunistoidă de la malul gârlei, a suferit în taină în anii covidioți pentru că n-a putut să se mai dea în stambă cu a sa șușă cu iz de serbare câmpenească.

Nu s-au mai putut alina dureri de prea mult bine, limbile prin urechi nu au mai putut fi active, lingușeala a rămas de dimineață în blidul cu scovergi iar influența sa tovărășească o mai puteți găsi pe la Barboși, la intrarea în tunel, ce e păzită cu strășnicie de un fost nepot al lui Gheorghe Gheorghiu Dej.

Patronatul IMM Galaţi organizează, anul acesta cum spuneam „Ziua Întreprinzătorilor”, un fel de „Ziua Îndrăgostiților ” dar în varianta purtătorilor de carduri.

Bineînțeles, teme pompoase, știute de toți dar reluate la plus infinit, ca un program săptămânal liturgic: „Fondurile Europene 2021-2027 pentru IMM-uri, instrumente şi modalităţi de accesare. Rolul digitalizării în dezvoltarea fenomenului antreprenorial”.

În privința invitaților, ședeți liniștiți. Nu vine nici Smiley, nici Jador și nici măcar Guță (cu a sa maimuță).
Vor fi prezenți, tot personaje din familia primatelor, amici de dialect politic al Filimonului, sau mai bine spus, otova socialism.

Florin Jianu – Preşedintele CNIPMMR, Marcel Ciolacu – Preşedintele Camerei Deputaţilor din România, Sorin Mihai Grindeanu – Viceprim-ministru, Ministrul transporturilor şi infrastructurii, Dan Nica – Europarlamentar, Costică Fotea – Preşedintele CJ Galaţi, Ioan Marcel Boloş – Ministrul investiţiilor şi proiectelor europene, Adrian-Ionuţ Chesnoiu – Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Florin Marian Spătaru – Ministrul economiei, Ionuţ Pucheanu – Primarul Municipiului Galaţi, Ovidiu Nicolescu – Preşedintele de onoare al CNIPMMR și alte personaje ce-și spun CEO.
Bine că nu CEO2! Manuel Fernandez – CEO Sodexo, Nicoleta Vatlavec – Manager Corporate Groupama Asigurări, Dumitru Nancu – Directorul general al FNGCIMM.
Acum ce să spunem. Fie totul primit. Milostenia fie-vă la ea acasă și să consumați cu mult sifon…


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns