Festivalul Iei și Târgul Meșterilor populari: trei zile de distracție în centrul orașului Galați

Distribuie articolul

Festivalul Iei și Târgul Meșterilor populari se vor desfășura în zona pietonală de la Spicul începând de vineri până duminică. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural ,,Dunărea de Jos”.

Organizatorii anunță că startul evenimentului va fi vineri, la ora 11.00. În zona pietonală vor fi expoziții, ateliere de lucru, demonstrații și Târgul meșterilor populari. De asemenea, va fi montată o scenă pentru artiștii care vor cânta în cadrul festivalului.

„Centrul Cultural Dunărea de Jos, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Galați, vă invită să participați, în perioada pe 24-26 iunie 2022, la ,Festivalul Iei la Dunărea de Jos. Evenimentul este desfășurat în cadrul Programului Valori ale Culturii populare din Județul Galați și va avea loc, începând de vineri, 24 iunie, de la ora 11.00, în zona pietonală centrală Spicul – Fata pe valuri, unde timp de 3 zile se vor organiza expoziții de cămăși tradiționale, șezători și ateliere de lucru, demonstrații meșteșugărești, momente artistice, dar și Târgul meșterilor populari, aflat la ediția a XX-a”, a anunțat CCDJ Galați prin intermediul unui comunicat de presă.

Pe scena din centrul orașului Galați vor urca Ansamblul Folcloric Doina Covurluiului, Adriana Ochișanu și Laura Lavric. Spectacolele muzicale au fost programate vineri și sâmbătă, de la ora 19.00.

Foto: VL


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns