Festivalul „Delicii de primăvară” se deschide astăzi pe Faleza Dunării

În acest weekend, Festivalul “Delicii de primărvară” se deschide, în zona Foișorului de pe Faleza Inferioară a Dunării. Începând de astăzi, gălățenii vor avea ocazia să guste din preparatele de primăvară ale bucătăriei tradiționale românești.

Totodată, pe lângă mâncarea tradițională, va fi o atmosferă de sărbătoare, târg de produse românești și activități pentru toate vârstele. Nicolae Ciobanu va pregăti oamenilor mâncarea precum pastramă la grătar, ciolane, cotlete la grătar cu mămăligă, dar nici brânzeturile nu vor lipsi. De asemenea, vor fi plăcinte maramureșene, poale-n brâu moldovenești, clătite, plăcinte și prăjituri cu fructe.

Participanții vor putea să cumpere și accesorii făcute de mână, cadouri, exponate, ii cu motive tradiționale, haine și podoabe.

Ai putea fi interesat și de: