Festivalul culinar „Street Food Festival” vine la Galați. Programul complet, AICI

Distribuie articolul

„Street Food Festival” ajunge în premieră, la Galați, la jumătatea lunii septembrie. Evenimentul se va desfășura la Grădina Publică, în perioada 13-16 septembrie, și va cuprinde zone pentru comercializarea preparatelor culinare, demonstrații ale bucătarilor, un sector dedicat copiilor, un cinematograf și spectacole de muzică. Festivalul este organizat  în baza unui parteneriat încheiat între Primăria municipiului Galați și Asociația „Why Not Us”. Totul va costa aproximativ 500.000 de lei, din care suma de 167.760 de lei reprezintă contribuția municipalității.

Potrivit Primăriei, evenimentul se va desfășura joi și vineri între orele 12.00 și 23.00, iar sâmbătă și duminică între orele 10.00 și 23.00. Participanții vor mânca specialitățile pregătite de bucătari cunoscuți în timp ce vor viziona filme și vor asculta muzică jazz și blues.

„Evenimentul, care va reuni 45 de vendori, va include demonstrații culinare, o zonă dedicată copiilor, un cinematograf în aer liber și concerte cu trupe de jazz și blues. Astfel, joi, 13 septembrie, vor susține concerte Rockabella și The Mono Jacks; vineri, 14 septembrie, vor concerta Melting Dice, Ligia Hojda și Cuibul; sâmbătă, 15 septembrie, vor încânta publicul Gabriela Costa&Alex Man, Soul Serenade, Ana and the Changes, iar duminică, 16 septembrie, JazzyBit și Grimus”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.

„Street Food Festival 2018 Galați” este un eveniment la care gălățenii pot participa fără a plăti taxă de acces.


Distribuie articolul

You May Also Like