Fără haine inscripționate cu mesajul „La Naiba PSD” în sediile Primăriei Galați. Cetățenii vor să știe ce „tricoaie” sunt acceptate

Distribuie articolul

Hai că am mai rezolvat o problemă. În sediile Primăriei Galați nu sunt primiți cetățenii îmbrăcați în pantaloni scurți/maiou și încălțați cu șlapi de plajă. Este o chestie de bun simț care apare într-un anunț postat la intrările instituțiilor publice din Galați. Partea a doua a anunțului conceput de Primărie nu mai este atât de clar. Acolo scrie că persoanele nu pot intra în instituție dacă sunt îmbrăcate cu „haine cu desene sugestive, slogane”.

„Prin prezenta vă anunțăm că accesul în sediul Primăriei Municipiului Galați precum și în sediile celorlalte instituții publice NU ESTE PERMIS CU ȚINUTĂ INDECENTĂ PRECUM: îmbrăcăminte de plajă (papuci de plajă, șort etc.) îmbrăcăminte cu caracter ofensator, vulgar, haine cu desene sugestive, slogane”, se arată în anunțul Primăriei Galați.

Dacă din discuție scoatem celebra lozincă „M..E PSD”, rămânem cu o nedumerire privitoare la inofensivul „La naiba PSD”. De asemenea, nu este clar dacă se acceptă „tricoaiele”(așa a spus secretarul de stat Cosmin Butuza) inscripționate cu mesajele „Fără Penali în Funcții Publice”, „Afară cu hoții din țară” și „Coca Cola, great taste!”


Distribuie articolul

You May Also Like