Marius Stan va fi candidatul Pro România la Primăria Galați!

Distribuie articolul

Scena cu candidați la alegerile locale, și-așa bulversată, mai încasează o smetie strașnică. Aproape toate partidele aveau conturați favoriții pentru a se bate pentru Primăria municipiului și șefia Consiliului Județean, cu excepția Pro România și a găștii lui Durbacă, că acela nu poate fi numit partid.

Marius Stan, fostul primar al Galațiului, după ce a negociat cu mai multe formațiuni de dreapta și-a oficializat astăzi intrarea in Pro România urmând să fie candidatul partidului condus de Victor Ponta Primăria Galați.

Se pare că negocierile s-au intensificat în ultimele zile iar finalitatea a venit aproape firesc dacă ne raportăm la criza de timp in care se aflau atăt partidul cât și fostul primar.

  Marius Stan și Nicolae Marin vor fi candidații Pro România pentru alegerile locale din Galați.

Asta va genera imediat o repoziționare a celorlalți combatanți. Se pun întrebări firești. De unde vor rupe voturi Stan și Marin? Cine iasă cu daună totală din această mișcare? Deocamdată, e complicat de analizat.

 Așa la prima vedere, o părere grosieră ne  spune că Stan ar putea rupe ceva de la PNL, iar Marin de la PSD, dar vedem…

Vom alege omul cum e firesc la locale sau va fi iar trend politic ca acum patru ani? Sunt de dat răspunsuri la multe întrebări, dar nu imediat.

Revenim cu analize sănătoase, probabil săptămâna viitoare când aproape sigur vom avea mai toate datele alegerilor locale, lămurite!


Distribuie articolul

You May Also Like