Amendă record pentru o persoană care nu a respectat regulile carantinei

Distribuie articolul


O persoană din Brăila a fost amendată cu 10.000 de lei pentru că nu a respectat procedurile instituite în cazul românilor care revin în țară din zonele afectate de coronavirus.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Brăila au constatat încălcarea regulilor și au stabilit valoarea amenzii. Și tot la Brăila, o persoană din conducerea Tribunalului a venit la serviciu deși se întorsese dintr-o regiune a Italiei cu numeroase cazuri de COVID19.


Autoritățile locale nu confirmă și nici nu infirmă dacă între persoana amendată cu 10.000 de lei și reprezentanta Tribunalului Brăila există o legătură. Cert este că săptămâna trecută, judecătoarea din Brăila a fost în concediu în Italia, iar la revenirea în țară, nu a intrat în izolare la domiciliu.


Ea a venit la serviciu timp de două zile, până când cineva a reclamat-o la Direcția de Sănătate Publică. Persoana s-a apărat spunând că la intrarea în ţară a fost testată la Aeroportul Otopeni şi nu i s-a comunicat obligaţia de a rămâne izolată la domiciliu.

Ulterior, începând din ziua de 27 februarie ea a intrat în carantină voluntară.


Distribuie articolul

You May Also Like