Expoziție de Crăciun: VIS DE IARNĂ 2022

Distribuie articolul

Începând de astăzi, 9 decembrie 2022, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi s-a deschis cea de a XVI-a ediție a expoziției temporare „Vis de iarnă”, manifestare care îşi propune să aducă mai aproape de public bucuria şi magia sărbătorilor de iarnă.

Punctul de atracţie îl constituie bradul de Crăciun, alături de aranjamente și ornamente de sezon.

Deschiderea expoziției a început cu un program special de colinde oferit de Școala de Canto CRISS MUSIC, coordonată de artista Cristina Boghici (Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați).

În același ton, grupul de folk ILY, de la Școala Gimnazială nr.1 Tulucești, coordonat de ed. Măzăreanu Luminița, a delectat publicul cu un recital muzical.

Grupul „Moșoaiele”, din Luncavița – Tulcea, a fost prezent, de asemenea, cu un moment special din datinile străbune.

Vernisajul s-a încheiat cu spectacolul oferit de trupa „The Sisters” din Galați, formată din Cristina Boghici și sora ei, Ioana Alexandra Bordei.

Potrivit organizatorilor, „Vis de iarnă” se adresează tuturor vizitatorilor, fiind cadoul pe care Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi îl face, la final de an, celor care îi trec pragul. Expoziţia va rămâne deschisă la muzeu până pe data de 31 decembrie 2022.


Distribuie articolul

You May Also Like