„Este momentul ca și noi să beneficiem de instituții publice responsabile!”

Distribuie articolul

Sunt Radu Frâncu, manager de vânzări în cadrul unei companii private, licențiat în științe administrative la Universitatea ”Dunărea de Jos” și am o experiență de peste 20 de ani în conducerea echipelor și în planificarea strategiilor de marketing și de vânzări.

Și eu, ca și toți gălățenii, îmi doresc o administrație modernă aflată în slujba cetățeanului. Am convingerea că este momentul ca și noi să beneficiem de instituții publice responsabile în gestionarea banul public, transparente în deciziile adoptate, care să aibă angajați competenți, conduși prin puterea exemplului și nu prin cultura fricii și a sinecurilor de partid. Și da, am decis să candidez pentru Consiliul Local al Municipiului Galați, din partea partidului Forța Dreptei având susținerea Alianței Dreapta Unită.

Fac acest pas pentru că am înțeles că doar venind în fața oamenilor, înțelegând și ascultându-le nevoile, abia atunci poți reprezenta cu adevărat comunitatea și interesele concetățenilor.

În plus, dedicarea către problemele reale, pe care mi-o asum, trebuie să se concretizeze în schimbări pozitive, în proiecte precum:

– Îmbunătățirea locurilor de joacă pentru copii, prin remodernizarea acestora, incluzând echipamente dedicate micuților cu dizabilități și cu vârste sub trei ani, având în vedere și delimitarea spațiilor de joacă, în funcție de vârsta copiilor.

– Eficientizarea activității Poliției Locale, prin introducerea unor principii de management, aceasta fiind o instituție necesară, în sprijinul cetățeanului, prezentă permanent în comunitate;

– Implementarea bugetului participativ, oferind posibilitatea oamenilor să se implice în luarea deciziilor privind dezvoltarea orașului. Orice gălățean știe ce lipsește în cartierul său și ce ar trebui îmbunătățit și va putea contribui la luarea deciziilor privind cheltuirea banilor publici.

Pentru a le putea implementa avem nevoie de noua echipă de consilieri locali a Alianței Drepta Unită: oameni cu cariere solide în domeniul privat, ale căror independență și imparțialitate nu pot fi puse la îndoială în luarea deciziilor corecte pentru binele comunității.

Sunt Radu Frâncu, viitorul consilier local al gălățenilor și pentru că situația actuală nu ne mulțumește, este limpede că avem nevoie de schimbare!

Comandat de Forta Dreptei, Filiala Jud. Galati.
Realizat de SC Tornada Lighting SRL.
Publicat de Express De Dunăre.
Cod de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240063


Distribuie articolul

You May Also Like