Este concurență mare la concursul pentru pozițiile de director în cadrul Primăriei: Ochiu se bate cu Cristi iar Vals încearcă să-l întreacă pe Vergiliu

Distribuie articolul

Marți, 6 februarie, la Primăria Galați este programat concursul pentru ocuparea funcțiilor de director general la Direcţia Generală Relaţii Publice, Evenimente Publice, Managementul Documentelor și la Direcţia Generală Servicii Comunitare de Utilităţi Publice. Avem emoții pentru Cristi Ochiu și Vergiliu Vals care trebuie să ia notă de trecere ca să ne arate ce directori meseriași sunt. De fapt, dacă i-am lua în serios pe cei de la Primărie, am putea spune că la concursul pentru posturile scoase de sub fundurile lui Laurențiu Jalbă și Silviu Bacalum, este ca la Medicină. Conform documentelor, pe locul ochit de Ochiu se bat încă trei persoane: Alina Cristina Culiţă, Oana Angelica Pohrib-Moraru şi Marian Adrian Stoica. În ceea ce îl privește pe Vals, pe lista cu candidați valsează el, plus Aneta-Mihaela Neştianu, Vasilica-Viorica Corcoţoi, Gheorghe Năstac și Arthur Antoniu.
Probabil, nici nu băgam în seamă subiectul cu final așteptat dacă nu ne cădea sub nas o postare. Un fost atârnător prin administrațiile pesediste s-a băgat în seamă pe FB și a grăit cam așa:

„Le doresc succes tuturor concurenților si sa castige ce-l mai bun ca doar asa vom avea de castigat si noi galatienii. Dar experiența competenta si seriozitate lui Vals cred ca e greu de depasit.”(FB)

Îl asigurăm pe domnul internaut că noi, gălățenii, nu vom avea nimic de câștigat, așa cum nu am avut nici atunci când dumnealui a făcut umbră prin Primăria pesedistă. Trecem și peste gramatica precară deoarece nu-i putem cere unui umil slujbaș din provincie să vorbească corect în condițiile în care miniștrii din cabinetul Dăncilă „este” meseriași la limba română. Așadar, important este că postacul, din postura de persoană fizică, ne anunță printre rânduri, că la concursul de la Primărie lucrurile sunt cu final așteptat. Asta știam și noi, că Vals și Ochiu vor fi următorii directori din Primăria Galați. Ce ar fi să ne înșelăm?


Distribuie articolul

You May Also Like