A fost prins criminalul din Micro 16. Crima a fost făcută din răzbunare

Distribuie articolul

A fost prins criminalul care sâmbătă noaptea a omorât un om al străzii în oficiul poștal dezafectat din cartierul Micro 16. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani, tot fără adăpost, care a fost reținut deja pentru 24 de ore. Pe parcursul audierilor el și-a recunoscut fapta iar marți, 6 februarie, va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Anchetatorii au stabilit că moartea victimei s-a datorat şocului hemoragic produs prin înjunghiere în condițiile în care pe trup au fost descoperite peste 20 de lovituri de cuţit. Suspectul le-a spus polițiștilor că victima i-ar fi furat nişte cabluri iar crima a fost făcută din răzbunare. Ulterior, el a incendiat niște haine ceea ce explică prezența arsurilor pe trupul decedatului.

„Este vorba despre un bărbat de 26 de ani, tot om al străzii, care şi-a recunoscut fapta. Moartea victimei s-a datorat şocului hemoragic produs prin înjunghiere. Au fost peste 20 de lovituri de cuţit. Inculpatul a spus că a victima i-ar fi furat nişte cabluri”, a declarat Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

Crima s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în sediul părăsit al Poștei Române de pe strada Lebedei, în Micro 16. Un om al străzii a murit după ce a fost înjunghiat și parțial incendiat. În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor cu premeditare.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns