Elevii din Galați se implică în acțiuni caritabile

Distribuie articolul

O acțiune inedită se va desfășura sâmbătă, 31 martie, la fostul magazin Modern. Zeci de copii de la mai multe școli din Galați vor organiza un târg cu obiecte confecționate de ei. Evenimentul intitulat „Târgul Iepurașului” va avea loc sâmbătă, între orele 11.00-18.00, la etajul 2 al complexului comercial. Vor participa elevi de la școlile gimnaziale Mihail Sadoveanu, Constantin Marinescu, Grigore Moisil, Constantin Pufan, de la școlile 10, 26 și 29 dar și de la Asociațiile Arca și Căsuța Ștrumfilor. Obiectele de la târg vor fi scoase la vânzare iar banii astfel obținuți vor fi utilizați pentru o cauza umanitară. Elevii vor să o ajute pe Bianca, o colegă de clasa a 7-a de la Școala Mihail Sadoveanu, diagnosticată cu o boală gravă(scleroză nodulară) care are nevoie de bani pentru tratament și investigații medicale.

Și tot sâmbătă va avea loc o altă acțiune umanitară. Kiwanis Smile Galaţi a iniţiat un târg caritabil, unde gălăţenii au donat haine frumoase, accesorii simpatice şi jucării educative, ce vor fi cumpărate, banii strânşi urmând să îi fie donaţi lui Filip. Evenimentul va avea loc sâmbătă, între orele 10,00 şi 16,00, la centrul FasTracKids, situat pe strada Col. Nicolae Holban (Culturii) nr. 10 bis.

Filip este un băiețel de 8 ani care are probleme cu vederea. El este un copil talentat care a participat la concursul „Next Star”.


Distribuie articolul

You May Also Like