VIDEO: Efectele recursului compensatoriu: un bărbat din Galați a fost atacat cu bestialitate de un recidivist abia eliberat din pușcărie

Distribuie articolul

Atac de o violență extremă, luni, ziua în amiaza mare, la Galați. Un bărbat în vârstă a fost atacat și bătut cu bestialitate în scara unui bloc dintr-o zonă bună a orașului.

Pe imaginile devenite virale pe internet, se vede cum agresorul își atacată victima pe la spate și o pune la pământ sub o ploaie de pumni aplicați direct în față. Nici când victima cade din picioare, atacatorul nu se oprește. Imaginile de o violență extremă au fost surprinse de camerele video din imobil.

Poliția din Galați a început o anchetă în caz. Autorul atacului violent a fost identificat, însă nu a fost prins încă. Surse din Poliție susțin că agresorul a fost eliberat din închisoare recent, pe baza legii recursului compensatoriu. Aceleași surse mai spun că autorul atacului este recidivist și a fost condamnat în trecut tot pentru infracțiuni cu violență.

Cercetările se fac pentru infracțiunea de loviri și alte violențe, însă încadrarea juridică se poate schimba în orice moment, după efectuarea expertizei medico-legale. Este luată în calcul chiar tentativa de omor.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like