EDITORIAL/ Tusea și junghiul au pus de-un măritiș!

Distribuie articolul

Fuzionează Pro România cu ALDE. Adică socialistul ăla micu’ cu flăcăiandrul din flori. Bun. La Galați, pe vot politic 5,1% cu 3,28%, cu doi consilieri județeni și trei primari de comune. Ce naiba să iasă din căsnicia asta? O acadea înfiptă-n Spitalul de nebuni.


Ăl de stânga, cu ăl ce se crede și de dreapta și de stânga. Aiurea. Iar Galațiul, cu procentele astea stă cumva. E cert că într-un final, cuplul schizo va fi înghițit de socialiștii ăi mari, și așa vom mai reduce din partidele născute din fanteziile unor cetățeni frustrați cum ar fi Dottore&Manechin.


Primul, cu scandaluri groaznice, vezi plagiatul tezei de doctorat, vezi moartea procurorului Panait, vezi Colectiv iar la primul repetent al Patriei, nici n-ai ce să-i spui că acolo e un ghiveci pandemizat.
Deja se-aude prin târg că Marinică și Cristinel nu prea au dat la pace la facerea listelor. „Ambii-amândoi” vor la Camera Deputaților, pentru că acolo ar fi șanse mai mari. La Senat, varză acră. Cine candidează aruncă banii pe fereastră. E ca la cinema când te duci și vezi un film prost. Plângi după bani și râzi de ăia care intră.


Măritișul ăsta, cumva nefinalizat n-are prea multe șanse viabile la Galați. Ambii tovarăși sunt traseiști cu patalama, ambii au făcut-o pe nemulțumiții și-au plecat urât de pe unde erau. De remarcat că și Marinică, și Cristinel au avut de-a face cu T-rex Durbacă, ajuns acum la sapă de lemn, politic vorbind, cu cel mai rău scor obținut vreodată – 1,44%.


Pronostic – nu face pragul electoral în târgul de lângă gârlă și curând vom lua cu popcorn pentru că meciul va fi (pe alocuri) interesant.


Distribuie articolul

You May Also Like