EDITORIAL/ Tăriceanu (sub 5%) în vizită la Cristinel (2,74%)

Distribuie articolul

Mare bairam public la gașca ALDE, unde a parașutat șeful ăl mare neînsoțit însă de cele cinci neveste.

Pe lângă deja știutele bla-bla-uri, Cristinel&fanariotul Gasparotti nu au ratat ocazia să se bată cu chiatra-n propriile simbioze că ei ar fi liberali, mai liberali decât liberalii.

Au uitat însă să spună că le-a plăcut să stea un întreg mandat sub fustele socialiștilor, fie că erau conduși de pușcăriașul Dragnea, de tuta nației Viorica Vasilica sau de Ciolacul Buzăului.

Cu așa liberali, strâmtorați patru ani la colț să țină de șase la hoțiile partenerilor din PSD e limpede și pentru ultima broscuță din lacul Cătușa că Galațiul o va lua pe derdelușul pierzaniei. Dacă se poate și mai rău de-atât…!

Acum, cred că pe-aștia de nu fac nici pragul îi băgăm în seamă absolut exagerat. Poveștile lor electorale nu numai că sunt aiuritoare dar ne jignesc inteligența într-un ritm al dracului de cotidian.

Nici nu vreau să mai analizez elucubrațiile ăstora de la ALDE, fie că vorbim de moș Tăriceanu, repetent cu patalama prin școală sau Cristinel, unul care vorbește mai mereu mult și prost.

Ne vor arăta ei, ce înseamnă administrație locală. Numai că i-am văzut câte nenorociri au făcut patru ani în cea centrală. Patru ani de sinusoide politice alături de aliații socialiști , de măsuri absolut ilogice, unele luate chiar împotriva celor ce i-au trimis să-i reprezinte. Iar votanții nu uită mizeriile făcute…


Distribuie articolul

You May Also Like