Guvernanții își bat joc de români: anul trecut, Codul Fiscal a fost schimbat aproape în fiecare zi

Distribuie articolul

Jurnaliștii de la ziare.com au făcut o analiză și au aflat un lucru incredibil: anul trecut, Guvernul PSD-ALDE a schimbat Codul Fiscal de 285 de ori. Bineînțeles, s-a lucrat după metoda „Iordache-noaptea ca hoții”, pentru că modificările au apărut peste noapte, nefiind anunțate și dezbătute cu cei afectați.

Tot jurnaliștii de la ziare.com au calculat și au aflat că anul trecut au fost 249 de zile lucrătoare, astfel încât modificările Codului Fiscal sunt mai multe. Ori avem niște guvernanți munictori, ori sunt prea ticăloși. Oricum, este un record greu de egalat chiar și de o țară africană, așa că isprava guvernanților dintr-o țară UE va fi studiată de specialiștii în economie.

Taxa pe energie, taxa pe lăcomie, eliminarea ROBOR, Pilonul II de pensii, impozitarea muncii part-time, supraacciza la carburanți, Ordonanța 114… Asta se întâmplă când țara intră pe mâna unor diletanți, ticăloși, politruci și penali. Chiar dacă unii se duc la pușcărie, efectele acțiunilor lor se văd peste tot. Afacerile din România (în special micile afaceri) dispar precum gheața de la pol, iar marii investitori se duc prin Bulgaria, Turcia și Polonia. Cuvântul predictibilitate stârnește hohote de râs, iar cifrele economice sunt parfumate, coafate și aranjate astfel încât să dea bine în ochii proștilor.


Distribuie articolul

You May Also Like