EDITORIAL PAMFLET/ Pucky, ușor tra-la-la la mansardă…

Distribuie articolul

Într-o emisiune televizată recent, bossulică de la malul gârlei a grăit când trebuia să tacă.

Întrebat cum a fost 2020, atenție, la modul general vorbind și nu pentru el personal, Pucky a răspuns cu nonșalanță că a fost unul bun.

Acum, na poate o fi fost. Reales, pus primvice la Asociația Municipiilor, cu oarecare influență printre socialiștii locali și nu numai. Cu oarece suplimente financiare la purtător, mda, o fi fost bun.

Dar, am reperat la Pucky, pe lângă aroganța caracteristică personajului, o ușoară deraiere de la bun simț ca să nu spun altele.

Cum spuneam recent…Stimate Domnule Primar, Dragă Pucky, Băi Neluțu… a fost bun pe dracu’! Ieși în stradă și întreabă-i pe oameni cum a fost douăzecidouăzeci și vei afla certo contrariul părerilor tale elucubrate poate dintr-o sclifoseală de zurbagiu.

Pandemie. 14690 pozitivi, inclusiv persoana lu’matale, ne apropiem de 400 de decese doar pe cazuistica asta, restricții pe care le-au mai trăit doar bunicii noștri în timpul războiului, economia in picaj acut, bătaie de joc  la adresa preșcolarilor și elevilor în general, deschide piața, închide piața, heblu’ la cultură, heblu la timp liber, distracții, sport. Scoate masca, pune masca, spală mâinile mai des, ține distanța, nu ieși din casă, declarații, amenzi.

Ce naiba ai văzut tu așa bun în anul ăsta?

 C-ai betonat municipiul ala-ndala și te-ai făcut că prășești prin colivia de sticlă afumată din Domnească?

€ști fix un uzurpator, tu și alții, a normalității estice, cu bune si cu rele. Sau poate că beția puterii ți-a afectat conductele ce-ți sălășluiesc mansarda.

 Tra-la-la, nenicule…


Distribuie articolul

You May Also Like