EDITORIAL PAMFLET/ Nii mă la ele! 2G în plină eră 5G!

Distribuie articolul

Gavrilescu. Grațiela (vorba vine!). Grapini (prietena macilor de pe tarlalele patriei ce-i suportă șezutul!)
Ce-au divele în comun? O chestie de 2G și-o altă chestie ce i se mai spune, de regulă joia (după Miercurea Ciuc!) și partid.

Partidul Umanist Social Liberal (PUSL), jucăria infractorului Dan Voiculescu ce s-a numit pe rând, PUR, PC iar acum, mai pompos, pusi-aaa, scuze, PUSL.

După scorul jenant scos la Galați la ultimele alegeri locale și mai apoi parlamentare, tripleta gen Focu’ la ei!- Durbacă-Ciucă-Picu a anunțat că s-a dat startul campaniei electorale. Care? Nimeni nu știe.

Ăștia de-s aleși amu nu-s nici la jumătate de mandat! Iar PUSL ce și-a spus? Hai să furăm startul! Startul la ce, bre? Și mai ales cu cine?
S-au reunit la Galaţi, pentru lansarea campaniei electorale pentru 2024 şi prezentarea noului brand al partidului. Bă, ești prost?

”Avem propria noastră identitate, unică şi extrem de valoroasă. Avem o şansă istorică de a fi un exemplu pentru oameni şi pentru întreaga clasă politică. Să fim un exemplu de echilibru, al verticalităţii, al patriotismului, al credinţei şi al respectului pentru valorile autentice ale acestui popor”, a transmis deputatul Graţiela Gavrilescu.

Bravo tanti! Exemplu de echilibru (la bară, poate), identitate unică și valoroasă (Cum? Cum?)
De la Madame Grapini, zicere…:”Primul nostru principiu este omul potrivit, la locul potrivit. Numirea persoanelor în instituţii publice trebuie să fie făcută doar dacă acestea şi-au demonstrat profesionalismul, au integritate morală, au avut rezultate şi notorietate în domeniul profesional unde au activat.

Deschidem partidul tuturor tehnocraţilor, tuturor liderilor în profesiile lor, care vor să contribuie la dezvoltarea ţării, aplicând criterii meritocratice de selecţie.

Asta e. De la caniculă, parcă s-au țăcănit cu toții! Otova.
Ăștia deschid partidul ca pe-o tarabă. Am marfă de sezon, dă-i cu Open. E liniște la manufactură, Closed, nene.

Aia cu tehnocrații, oamenii cu probitate morală, bla-bla-bla, poate ține oricum, oriunde și oricând, dar nu la maghernița de 1 virgulă ceva la sută a lui Dan Voiculescu.

Halucinant intră și Picu, docherul de Bădălan, cu alte ziceri aiuristice, demne de bombeul drept a lui Bourvil. Acesta, unul și-același cu brand-uirea Galațiului pe păcănele&manele vrea musai
PUSL a prezentat în cadrul şedinţei BEx şi noua identitate a partidului, care include un nou site PUSL şi elemente noi pe reţelele de socializare.
reindustrializarea României, în actualul context economic şi social.

Păi bun, sunt convins că toată lumea o vrea, dar cum? De regulă admit bărbații probabil nevorbiți pe-acasă, cel mai sigur pe motive de densități ale unor mileuri prea apretate primite peste ochi, dar la partid, cu una bucată Grație, bașca o Grapină de față, să ari câmpii în halul ista!? E flașnetară rău povestea asta…puselistă! Lăsată de Caragiale-n colț la barieră, la Lehliu Gară.

Suntem ajunși deja la 5G! Nii mă la ele…


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns