EDITORIAL PAMFLET/ Nea’ Dobrică, tot deputat liberal?

Distribuie articolul


Era o zicere cândva cu numele…inteligenților pe toate zidurile. Fie că au treabă ori ba cu zidul respectiv, fie că mai are ori ba jobul în cauză, e bine că-i văzut de popor.

Schimbarea conducerii liberalilor gălățeni s-a făcut știm în ce condiții. Cu afuriseli, cu gesturi gingașe, cu vorbe aduse de Sf. Duh prin zonă, cu yale, lăcățele și alte balamale.
Bun. Asta a trecut. Pe la mijlocul mandatului trecut, candidatul de 8% la Primăria Galați, Victor Paul Dobre se ocupa cu o supervizare a unor organizații PNL din zona de sud-est, asta așa ca să fie băgat în seamă pe cauză de experiență, nicidecum de performanțe.

Era limpede că la alegerile locale și parlamentare de anul trecut, nea’ Dobrică va fi tras pe o linie ce vizează reparația capitală, în prezent principala sa ocupație fiind aceea de a lectura prospectele produselor farmaceutice – scrisul mic nefiind o problemă pentru domnia sa, doamna Xenia având grijă de lucrul acesta.

Ce e greu de priceput, și aici poate ne ajută liderul PNL local, George Stângă, ce caută chestia aia la intrarea în sediu.
Adică nu tu Scarlat- senator, nu tu Onuț- deputat, cu Stângă senator din mandatul trecut că între timp a schimbat camera, dar cu Victor Paul Dobre- deputat.

Nu-i problemă, știm că aveți aricii la purtător, dar am putea să facem o chetă publică pentru două-trei plăcuțe cu numele și funcțiile actuale ale domniilor voastre. Așa, de actualizare… Ar mai trebui și-o mână de var pe-afară ca să arătați și voi a partid aflat la putere.

Deocamdată, la organizarea exterioară a sediului parcă sunteți neparlamentari…


Distribuie articolul

You May Also Like