EDITORIAL/ Băi PNL, zburați-o pe Turcan ! Dar ieri, că mâine-i prea târziu…

Distribuie articolul


Ne-am tot hlizit de tâmpeniile Vasilicăi Veoricăi, dincolo de faptul că ne-a făcut de baftalo prin tot Mapamondul. Am zâmbit nervos când scria tuta de Grapini eseuri transpirate și se poza tolănită ca ultima oaie în lanul cu maci.

Apoi, am avut-o pe olteanca Lia Sticluța, sau mă rog, Vodkuța Vasilescu. Să te ia taxiul în puterea nopții în pătură și să te ducă la spital la dezalcoolizare fix de la locul de muncă, din Primăria Craiova, e un ghișeft ce numai la olteni îl poți repera.

Nu-i nimeni misogin. Poate vă întrebați de ce dăm doar exemplare feminine.
Pe la noi, pe la malul gârlei, avem unul de agăța gagici pe Tinder cu ceva uz de funcție. Parlamentarul socialist Marius Mitică Mărgărit, un personaj sinistru ce se ocupă doar cu combinații la limita limitei și pentru care „ciasul” poate avea și mai mult de 60 de minute. Un alt personaj celebru, Bacalbașa.

Anestezistul de babuini neînțărcați pentru care cățeii de spital, ghicitorile fără răspuns și traista de iută sunt cumva parte integrantă a propriului status.
După atâtea exemple din cioarda socialistă, nu miră pe nimeni că au apărut și prin tabăra galbenă ceva prozeliți.

Madama Turcan- Curcan, vorba purtătorului de traistă de iută, Bacalbașa, s-a trezit să felicite morții, fie ei și mari personalități. Acum, fie vorba între noi, că asta cât a fost președinte PNL a dus partidul fix in gard, o știe toată lumea. N-am înțeles ce-a fost în tărtăcuțele celor ce-au nominalizat membrii Executivului, când ne-au băgat-o pe Turcan-Curcan pe gât, că expertiza ei la Muncă și Protecție Socială e cât s-ar suna singură cu taxă inversă.

Acum, depinde de ce vrea PNL. Să se deplaseze încet dar sigur în zona de competențe a Vasilicăi Veoricăi. Ori poate să continue pur și simplu cu politica habarnistă a socialiștilor din PSD, cu cadre fidele dar dezbrăcate. Și pe-afară, și pe dinăuntru…


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns