Ediția a 104-a a Colocviilor Constructorilor de Nave

Distribuie articolul

Anul acesta, evenimentul Colocviilor Constructorilor de Nave, ajuns la ediția cu numărul 104, va avea loc vineri, la ora 11:00, în Amfiteatrul D01 de pe strada Domnească nr. 111. Organizat de Autoritatea Națională pentru Construcții Navale (ANCONAV) și Facultatea de Arhitectură Navală din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, colocviul va include prezentări și dezbateri pe teme actuale din domeniul construcțiilor navale.

Agenda evenimentului cuprinde două subiecte principale. Prof. univ. dr. Anca Nicolau va discuta despre „Raţiile de apă şi alimente din bărcile şi plutele de salvare şi consumul acestora în vederea supravieţuirii pe mare”. De asemenea, căpitanul fluvial Horia Suceveanu va prezenta impactul înnisipării în zona kilometrului 152 al Dunării asupra navigației și stabilității malului stâng.

Evenimentul își propune să faciliteze schimbul de cunoștințe și experiențe între specialiștii din domeniul construcțiilor navale și să aducă în atenția publicului și autorităților probleme și soluții specifice acestei industrii.


Distribuie articolul

You May Also Like