VIDEO: Ecosal și-a deschis spălătorie auto mobilă  

Distribuie articolul

O autoutilitară a Serviciului Public Ecosal Galați a fost surprinsă de un cameraman amator, în timp ce spăla o mașină proprietate privată. Autoutilitara Ecosal este folosită drept cisternă pentru igienizarea periodică a pubelelor de gunoi de pe domeniul public. Însă angajații care sunt însărcinați cu această activitate au găsit de cuviință să folosească apa pentru a spăla o mașină proprietate privată. Totul s-a întâmplat în cartierul Siderurgiștilor Vest, în zona blocurilor SD. În mediul on-line au apărut informații potrivit cărora autoturismul spălat cu apa din cisterna Ecosal ar aparține unui angajat al serviciului public de salubritate. Informația nu este nici confirmată, dar nici infirmată de conducerea Ecosal, care s-a autosesizat după apariția imaginilor în mediul on-line.

”Facem anchetă în acest caz. Angajații care lucrau pe cisterna noastră, în momentul în care a fost făcută filmarea, vor fi chemați la comisia de disciplină. De abia după finalizarea anchetei, vom putea dispune și măsuri, care pot ajunge până la desfacerea contractului de muncă”, a declarat directorul SP Ecosal Galați, Mirela Furtună.

Și Poliția Locală s-a autosesizat în acest caz și face anchetă. Proprietarul autoturismului care își spăla mașina pe domeniul public, în loc neautorizat, va fi sancționat, conform legii.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like